Campingpladser – sjov for hele familien

20 oktober 2019 admin

I disse år fylder klimaet mere og mere i danskernes bevidsthed. De fleste er således klar over, at vi ikke bidrager positivt til CO2 regnskabet – og dermed vore børns fremtid – ved at flyve udenlands på ferie rejser til fjerne destinationer hvert eneste år. Så hvad med at give børnene den gave, det er at lære deres eget land at kende som det ultimative feriemål?

Camping ferie i Danmark – sjovt spændende og fyldt med oplevelser

Det danske sommerland er ikke alene smukt og fredfyldt – det gemmer også på mange skønne oplevelser i det fri. Vi ved alle, at naturen er den største healer, så hvad er mere oplagt end at bruge ferien til at lade op med morsomme aktiviteter, som inddrager naturen, kroppen og fantasien.

Dette kan sagtens kombineres med en morsom og spændende ferie rejse for hele familien, nemlig hvis du vælger camping ferien som jeres måde at feriere på. I slipper for trængslen i lufthavnen, overbookede fly og kedelige all inclusive hoteller med inferiør mad og faste, skemalagte aktiviteter. Istedet kan I – såfremt i vælger de rette campingpladser i Vestjylland – opleve jeres helt eget land, når det viser sig fra sin smukkeste side.

Hos Camping og Familiepark West, som er beliggende i det naturskønne vestlige Jylland i nærheden af Ringkøbing, får I hele den fulde oplevelses pakke. Camping og Familiepark West råder for eksempel over en lækker fiske- og bade sø, i hvilken det tilmed er muligt at drage på kano, robåds eller vandcykel sejlads.

Er I ikke til vandsport, forefindes der ydermere minigolf anlæg, beach volley baner og andre muligheder for udendørs spil, som alle i familien kan more sig med. Og du behøver faktisk ikke engang at være i besiddelse af en campingvogn, et villatelt eller en auto camper – Camping og Familiepark West tilbyder også udlejning af fuldt udstyrede hytter med adgang til alle faciliteter.

Læs mere på campingfamiliepark.dk

Flere Nyheder

14 januar 2024

***