Er dit British Airways fly blevet aflyst? Find ud af, om du kan få erstatning

09 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du været ude at rejse med British Airways, kan det være, at du har oplevet, at dit fly blev forsinket. Selskabet er ellers det sjette mest punktlige selskab, men det kan selvfølgelig ske, at det glipper for dem. Hvis de ikke selv sørger for at give dig en erstatning for det aflyste fly, kan du selv finde ud af, om du er berettiget til en. Det vil du nemlig i mange tilfælde være. 

Et af de steder, hvor du kan finde ud af, om du kan få erstatning for et British Airways aflyst fly, er på flypenge.dk. De har skabt en beregner, der i løbet af bare to minutter gør det muligt for dig at finde ud af, om du kan få erstatning eller ej. Kan du få erstatning, er du velkommen til at få flypenge.dk til at føre sagen for dig. De har fuldstændig styr på, hvordan de skal håndtere sagen, så du hurtigt muligt får dine penge. 

image

Er det gratis at benytte flypenge.dk? 

Hvor meget det koster dig at benytte flypenge.dk, kommer an på, om du får din erstatning eller ej. Hvis du ikke får nogen erstatning, er det gratis for dig. Det har derfor ikke kostet dig andet end din tid – og den har du jo ikke brugt så meget af, da du har fået flypenge.dk til at gøre det meste af arbejdet for dig. 

Hvis du får din erstatning, tager flypenge.dk 19,8 % af den i betaling. Du skal altså kun betale, hvis du får penge. Det er en meget stor fordel for dig i forhold til at bruge dem. Det kan lyde som mange penge, at du skal betale næsten 20 % til flypenge.dk, men det er et inkassoselskab, der har godt styr på flybranchen, og som derfor også har en meget stor vægt, når de henvender sig til selskaberne. Det gør kundeserviceafdelingerne hos flyselskaberne langt mere tilbøjelige til at lytte. 

Flere Nyheder

14 januar 2024

***