Frihed til alt med en feriebolig

07 oktober 2019 admin

Danmark er et skønt land – ikke sandt? Der er så mange ting at se og opleve, og så er du ikke længere væk hjemmefra, end at du kan køre hjem på nogle timer. Det er nemlig en af de skønne ting ved at holde ferie i Danmark; afstandene er korte, men oplevelserne store. Fra det friske og blæsende vest til det milde og byrige øst. Fra det historiske syd til solen over Skagen i nord. Der er uendeligt mange steder, der er fantastiske at opleve. Så bliv turist i eget land og hold ferie i en feriebolig i det danske land.

Feriebolig i Jylland tæt på alting
Med en feriebolig har du frihed til alt. Der er masser af plads, hvad end du er afsted to eller flere. Du har dit eget køkken, hvor du kan kokkerere lige det, du har lyst til, og så er der også plads til de firbenene. En feriebolig giver nemlig en helt anden frihed end et hotelværelse, hvor du her har mulighed for at opleve naturen og området på dine præmisser – og så er der ofte også mulighed for at nyde naturen fra din egen terrasse, helt uforstyrret af andre.

Hvad med at udforske Jylland og se, hvilke oplevelser der gemmer sig her? Hos Røndegaard får du en feriebolig i jylland, der er tæt på alting. Midt i det naturskønne Mols Bjerge på Djursland kan du komme helt ned i gear med enten deres Luksusferiebolig eller ferielejlighed, og skal der være fest, så er Vestfløjen lige sagen med tilhørende festlokale.

Den oplagte feriepartner
Røndegaard er den oplagte feriepartner, hvis du leder efter feriebolig i Jylland. Der er knap 30 min. til Aarhus og 20 min. til Ebeltoft, og så er den gamle, historiske gård de perfekte rammer for familietræf og fester. Her får du alting tæt på og frihed til alt. Så lad din næste feriebolig være hos Røndegaard.

Flere Nyheder

14 januar 2024

***