Kom også lidt ud ved rejser til Alanya

02 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er meget let at forfalde til den klassiske danske tradition at dase den, når det kommer til rejser til Alanya, og det er der sådan set heller ikke noget i vejen for.

Man har arbejdet hårdt i mange måneder, og selv fritiden har budt på mange opgaver, besøg og gøre mål i privaten, så man bare virkelig trænger til at trække stikket, bevæge sig mindst muligt, nyde sydens sol og bare have det sjovt i lokalområdet.

Desuden har man lagt alle elektroniske virkemidler på hotellet eller slukket dem, så firmaet ikke kan få fat i en, og man har lovet familien, at nu kobler man fra, og alle de andre lover at gøre det samme.

Men det betyder ikke, at man ikke også kan komme lidt omkring og opleve kulturen på samme ferie.

rejser Alanya

Rejser til Alanya har så sandelig så meget at byde på

Man kan jo veksle mellem dage, hvor man daser, og så dage, hvor man kommer lidt rundt og omkring og oplever kulturen, og her mener vi ikke, at man bare bevæger sig rundt i de lokale byer og spiser på restauranter, der byder på internationale retter.

Nej, man skal ud at opleve kulturen, hvor den er reel, spise lokal mad og snuse historiens vingesus til sig, og det kan godt kræve, at man kommer lidt væk.

Man kan jo også gøre det næste gang, at man rejser til Alanya, men det er jo ikke sikkert, det sker igen foreløbig, eller der kan gå så lang tid, at man ikke er så mobil næste gang, hvorfor man skal huske at gøre det, mens man kan.

Og der er altid mere at opleve, end hvad man lige kan forestille sig, for det behøver ikke være store monumenter, for selv de mindste bygninger kan have noget betydningsfuldt at byde på.

Flere Nyheder

14 januar 2024

***