Skal du i sommerhus i Djursland?

10 maj 2021 Anne-Mette Hansen

Ferie i Danmark er oplagt i denne tid, hvor rejser ud i verden er begrænset af corona. En tur i sommerhus i Djursland er en oplagt ferieform til sommer, efterår eller bare til en weekendtur.

Men hvordan booker du et skønt sommerhus? Hvad skal du overveje inden? Læs meget mere i denne guide til at booke sommerhuse. 

3 tips til booking af sommerhus 

Der er flere ting at overveje, inden du skal afsted i sommerhus. Her får du tre gode råd, du kan bruge, når du skal have sommerhuset til ferien booket.

1. Vær ude i god tid

Det er hovedregel nr. 1! Det er så vigtigt at være ude i god tid, når du skal booke sommerhus. Det gælder specielt, hvis du skal have booket sommerhuset i de typiske sommerferieuger. Men også i andre uger i denne tid, hvor rigtig mange vælger at holde ferie i Danmark. 

2. Vælg et område 

Har du valgt, at du vil holde ferie på Djursland? Det er en god idé at præcisere lidt mere, hvor på Djursland du gerne vil leje et sommerhus. Hvad vil du f.eks. gerne ud og se? Skal det være tæt på Djurs Sommerland eller en anden form for feriepark? Undersøg hvad der er at se på Djursland og hvor langt du skal køre fra de forskellige sommerhusområder.

3. Tjek flere udlejningsfirmaer

Det er en god idé at kigge på mere end et udlejningsfirma. Faktisk findes der utrolig mange af dem. Og det kan godt være, at det ene firma har udsolgt i netop din ønskede uge. Men at et af de andre firmaer så har et ledigt sommerhus til dig. Det kan godt betale sig at lave sit research på forhånd.

Andre ting der er vigtige at tænke over, er, hvor mange I skal være i sommerhuset. Samt hvilke faciliteter sommerhuset skal byde. 

Flere Nyheder